Wanneer patiënten zich wenden tot alternatieve therapieën

Levend in onze technologisch geavanceerde samenleving, is het gemakkelijk om te denken dat de oplossing voor een probleem slechts een tik op het scherm verwijderd is. Als het echter om onze gezondheid gaat, kan het soms een uitdaging zijn om het antwoord te vinden. En wanneer een gezondheidstoestand de capaciteit om een ​​volledig leven te leiden begint te beperken, is het niet moeilijk te begrijpen waarom sommigen van ons alles proberen om ons welzijn terug te krijgen.

Sommige mensen die te maken hebben met schijnbaar onoplosbare gezondheidsproblemen zoals reumatoïde artritis, fybromyalgie, chemo gerelateerde klachten, onverklaarbare pijnen of auto-immuunziektes op zoek naar alternatieven voor de westerse geneeskunde, zodat ze kunnen een remedie kunnen vinden voor de kwaal die hen zoveel pijn en leed veroorzaakt.
Deze mensen volharden ondanks tegenspoed, ondanks dat ze op een dood spoor zijn beland volgens de westerse geneeskunde. En vaak zie je in de praktijk dat degene die weigeren de conclusie te accepteren en openstaan voor een alternatieve vorm van therapie het verschil kan maken voor een betere gezondheid.

Hier bij Praktijk Koers zie ik ook patiënten die geen duidelijke diagnose kunnen krijgen van medische professionals. Ze hebben vaak het gevoel dat ze in cirkels ronddraaien en de ene specialist na de andere raadplegen en gefrustreerd raken omdat een oplossing onmogelijk lijkt te worden. In die gevallen kan een zorgvuldige, geduldige, holistische behandeling met acupunctuur het broodnodige licht werpen op de onderliggende problemen die het lijden van een patiënt veroorzaken. En natuurlijk hebben wij in de Traditionele Chinese Geneeswijze meerdere mogelijk heden zoals Acupunctuur, Tui-na Massage, Cupping en Kruiden om het welzijn van de client te verbeteren.

Toewijding aan het vinden van een weg naar een betere gezondheid, zelfs met uitdagende obstakels, kan soms het verschil maken bij het bereiken van een oplossing voor een gezondheidsprobleem. Als je alternatieve therapieën zoals Acupunctuur, Tui-Na massage, of Cupping nog niet hebt onderzocht, is het misschien de moeite waard om te ontdekken hoe ze je kunnen helpen je welzijn te verbeteren.

Voel je vrij om vrijblijvend een gesprek met mij aan te gaan om je weer in een gezonde balans te krijgen

Praktijk Koers
Rijnstraat 3 Hattem
06-29014177
info@praktijkkoers.nl
www.praktijkkoers.nlOnze contactgegevens: Dr. van Deenweg 108 8017 BK Zwolle 038-2222 300 (Praktijk Heemstra) 06-333 46 948 (Prinsen Advies) info@praktijkheemstra.nl info@prinsenadvies.nl