Acupunctuur om u te helpen stress te verminderen

We ervaren allemaal op een bepaald moment in ons leven stress, de meesten van ons ervaren zelfs dagelijks stress. Met onze huidige COVID-19-pandemie is de stress voor velen hoog.

Stress kan vele vormen aannemen: angst, overweldiging, angst, woede, vermoeidheid, zorgen, teveel eten, verdriet. Het is allemaal normaal om in deze tijd een grote verscheidenheid aan emoties te ervaren.
Een ander element dat tot stress kan leiden, vooral met onze verplichte quarantaine en thuiswerken, is het vinden van nieuwe routines of het bijhouden van normale routines.

Acupunctuur kan u helpen stress te verlichten.
We hebben enkele eenvoudige strategie├źn om u te helpen.

Er zijn verschillende acupunctuurpunten waarvan bekend is dat ze stress en stressgerelateerde symptomen behandelen. Het is belangrijk om te begrijpen dat acupunctuur niet de enige vorm van behandeling is en dat een uitgebalanceerd dieet, bewegingsregime en levensstijl ook de kans verkleinen dat stress een factor in uw leven is. Ook dat komt uitvoerig ter sprake tijdens het gratis anamnese gesprek met U.

Maak kennis met Acupunctuur

Praktijk Koers
Rijnstraat 3 Hattem
06-29014177
info@praktijkkoers.nl
www.praktijkkoers.nlOnze contactgegevens: Dr. van Deenweg 108 8017 BK Zwolle 038-2222 300 (Praktijk Heemstra) 06-333 46 948 (Prinsen Advies) info@praktijkheemstra.nl info@prinsenadvies.nl