Homeopathie

https://wiaz.nl/wp-content/uploads/2018/02/bgn-slider-03.jpg
https://wiaz.nl/wp-content/uploads/2019/10/wiaz-definitief-e1572380887714.jpg
https://wiaz.nl/wp-content/uploads/2019/10/Foto-Hettie-e1573207113924.jpg

Homeopathie

Title:

Description:

bgn-slider-03
wiaz definitief
Foto Hettie

Homeopathie

Klassieke Homeopathie

Mijn naam is Hettie Wijnhoud- Ophoff en ik ben als klassiek homeopaat aangesloten bij de Stichting Wiaz.

Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt.
Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kan een mens kwalen krijgen of ziek worden. Het belang is dan ook om niet alleen de symptomen te onderdrukken, maar het evenwicht te herstellen.

Tijdens een consult kijk ik niet alleen naar de klacht waarvoor je komt, maar naar jou als mens in zijn geheel (lichaam en geest). Daarom duurt een eerste consult langer dan een consult bij een huisarts of specialist. Zo’n eerste consult kan al gauw 1 à 2 uur duren. Deze tijd is nodig om een compleet beeld te krijgen van je gezondheidstoestand en persoon. Een eventueel vervolgconsult zal aanzienlijk korter duren.
Tijdens dit eerste consult zal ik uitgebreid vragen naar drie soorten gegevens:

  • Symptomen die direct met je klacht of ziekte te maken hebben;
  • Symptomen die typisch zijn voor jouw reactie op de klacht of ziekte;
  • Persoonlijke kenmerken en eigenschappen die niet direct met de klacht of ziekte te maken hebben, maar wel belangrijk zijn bij het bepalen van het juiste middel.

Aan de hand van alle verzamelde informatie zoek ik vervolgens naar een middel dat past bij je klacht en bij jou als persoon. Na de keuze voor een homeopathisch geneesmiddel krijg je een middel mee, (of ik stuur het je toe) met een voorschrift hoe het in te nemen.
Hoe vaak je het  moet innemen is afhankelijk van de aard van de klacht en de sterkte van het middel.

In de periode tot het volgende consult wil ik graag op de hoogte blijven van de resultaten van de behandeling, zodat de behandeling, waar nodig, kan worden bijgestuurd. Dit gaat via de mail of app.
Tijdens de vervolg consulten worden de ervaringen, reacties, verbeteringen en/of stagnaties naar aanleiding van de behandeling besproken. Op basis van deze informatie wordt de behandeling vervolgt of bijgesteld. Een vervolg consult duurt meestal 1 uur. Tijdens ieder vervolgconsult probeer ik die signalen op te vangen die van belang kunnen zijn voor de behandeling. Naast de lichamelijke klachten kijk ik ook naar het emotionele wel bevinden, de leefstijl en de leefgewoontes van de persoon.

Voor meer informatie over Klassieke homeopathie en mijzelf verwijs ik je naar mijn website:

www.klassiekhomeopaatzwolle.nl,of u kunt bellen naar 06- 11239350, mailen: kh.wijnhoud@gmail.com

Als klassiek homeopaat ben ik verbonden aan de NVKH, en geregistreerd bij RBCZ.

 

Category
Services
Type of service
Surgery
Cost of service
Starting from $2500


Onze contactgegevens: Dr. van Deenweg 108 8017 BK Zwolle 038-2222 300 (Praktijk Heemstra) 06-333 46 948 (Prinsen Advies) info@praktijkheemstra.nl info@prinsenadvies.nl