Prinsen Begeleiding&Advies

Loopbaanbegeleiding, Re-integratie, Jobcoaching.

Iedereen heeft talenten en het recht deze te ontplooien.


Bent u toe aan een nieuwe richting in uw carrière, maar u weet niet welke kant u op moet gaan? Prinsen Begeleiding & Advies helpt u graag weer op weg. Ook als u geen specifieke uitkering heeft, kunt u bij ons terecht voor studie- en/of loopbaanbegeleiding.

Prinsen Begeleiding&Advies

Re-integratiediensten, jobcoaching en loopbaanbegeleiding

Daarvoor bent u bij Prinsen Begeleiding & Advies aan het juiste adres!
Wij begeleiden mensen (weer terug) naar de arbeidsmarkt middels 2e Spoor en outplacementtrajecten, verzorgen jobcoaching ten behoeve van wajongeren (coaching-on-the-job)
en bieden individuele loopbaanbegeleiding aan particulieren (van jong tot oud.)

Vanuit onze werkplek in Zwolle begeleiden we voornamelijk mensen met een Ziektewet-, WIA of Wajong – indicatie. Bij een arbeidsplaatsing ondersteunen we zowel de werknemer als werkgever om er voor te zorgen dat de plaatsing voor beide partijen een succes wordt.

Mijn naam is Sandra Prinsen, dé persoon achter Prinsen Begeleiding & Advies. Ik ben als jongste dochter uit een arbeidersgezin opgegroeid in Hoogerheide, een dorp vlakbij Bergen op Zoom . Na de Havo heb ik de studie Maatschappelijk Werk gevolgd in Breda. In 2005 had ik mijn diploma op zak en heb ik bij verschillende organisaties werkervaring opgedaan.

Motivatie:
Tijdens mijn loopbaan ontdekte ik dat ik graag samen met mensen op zoek ga naar wie we ze zijn, waar hun talenten en competenties liggen én waar en wanneer ze het beste tot hun recht komen. Om deze diepgewortelde interesse om te zetten in concrete kennis, heb ik in deeltijd de studie Loopbaanontwikkeling- en Coaching in Tilburg gevolgd. Via verschillende contacten ben ik vervolgens in aanraking gekomen met de wereld van re-integratie en jobcoaching. Ook dit vond ik weer zo interessant dat ik nog de opleiding tot Jobcoach heb gevolgd.

Na het faillissement van mijn laatste werkgever eind 2012, heb ik de sprong gewaagd en ben ik voor mezelf begonnen. En dat werk doe ik nog steeds elke dag met heel veel plezier en ik leer nog steeds.

Daarom Prinsen Begeleiding & Advies
Een prettige en constructieve samenwerking met werknemers, werkzoekenden, werkgevers, collega’s en instanties is voor ons van groot belang. Daarom:

  • Komen wij afspraken en beloften altijd na.
  • Handelen we actief om de samenwerking te bevorderen.
  • Reageren we waar mogelijk binnen 24 uur op e-mails en telefoontjes.
  • Pakken we zaken in korte tijd op.
  • Hanteren we altijd een open en transparante communicatie.

Naast snelheid vinden we kwaliteit nog veel belangrijker. Daarom zijn we lid van NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en zoeken we zaken eerst grondig uit alvorens deze te communiceren. Bovendien investeren we veel aandacht en tijd in u en uw vragen. Kortom, we werken altijd klantgericht en bieden een oplossing op maat!

U als mens staat bij ons centraal. Wij willen u goed, persoonlijk en voortvarend begeleiden naar een weg die uitstekend bij u past. Hoe we dat doen? Afspraken en beloftes zijn er om na te komen. En dankzij onze actieve houding en jarenlange ervaring hebben we al verschillende mensen naar de juiste plaats kunnen begeleiden.

Prijzen:
Afhankelijk van uw situatie kunnen trajecten mogelijk vergoed worden door een UWV, uw gemeente, maar ook werkgevers. Wanneer u een Ziektewet, Wajong of Wia-uitkering ontvangt, staan de prijzen en de duur van het traject vast. Bent u in loondienst en heeft u zich onverhoopt ziek gemeld, om wat voor reden dan ook? Dan kunt u via uw werkgever een re-integratietraject aanvragen. Stem dit wel goed af, afhankelijk van het aantal weken dat u ziek bent, hebben werkgevers en werknemers verschillende rechten en plichten.
Op onderstaande site vindt u meer informatie over rechten en plichten tijdens periode van ziekte.

https://www.arboportaal.nl/onderwerpen/wet-verbetering-poortwachter

Wanneer u gebruik wilt maken van de individuele loopbaanbegeleiding zonder tussenkomst van derden, dan kost dit per gesprek 75,- euro ex btw. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Voor werkgevers:
In onderstaande infographic ziet u hoe de procedure eruit ziet wanneer u een Wajongere in dienst neemt.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

Sandra Prinsen.Contactgegevens

Werkdagen


Maandag, woensdag en vrijdag
08:30- 17:00.

U kunt me bereiken via onderstaande gegevens


06- 333 46 948


E-mailadres

info@prinsenadvies.nl

Onze contactgegevens: Dr. van Deenweg 108 8017 BK Zwolle 038-2222 300 (Praktijk Heemstra) 06-333 46 948 (Prinsen Advies) info@praktijkheemstra.nl info@prinsenadvies.nl