Kinderwens

Wanneer een gewenste zwangerschap niet vanzelfsprekend tot stand komt is dat vaak het begin van een onzekere periode waarin hoop en teleurstelling elkaar afwisselen.
Regelmatig belanden stellen in de medische molen van onderzoeken, hormoonbehandelingen, etc.
Minder bekend is dat ook een natuurlijke geneeswijze als homeopathie bij de behandeling van verminderde vruchtbaarheid een rol van betekenis kan vervullen.

Voor beide partners.
Bij de homeopathische behandeling van verminderde vruchtbaarheid kunnen beide partners behandeld worden. Homeopathie biedt voor zowel man als vrouw aanknopingspunten om tot een situatie te komen waarbinnen zwangerschap kan ontstaan. Homeopathische geneesmiddelen hebben bovendien als voordeel dat ze geen bijwerkingen hebben en volkomen veilig te gebruiken zijn.
Ook kan homeopathie bijdragen aan een betere algehele conditie.
In de homeopathische behandeling zal gekeken worden naar: De erfelijke invloeden, welke ziektes heeft iemand in zijn leven gehad, zijn er ingrijpende gebeurtenissen geweest?
Maar ook: welke geneesmiddelen heeft iemand gebruikt? Is er sprake van langdurig pilgebruik, hoe is het menstruatiepatroon etc.?

Wilt u ook weten wat homeopathie voor u kan betekenen?
Neem geheel vrijblijvend contact op met onze Klassieke Homeopathe Hettie Wijnhoud
via kh.wijnhoud@gmail.com of 06-11239350

 Onze contactgegevens: Dr. van Deenweg 108 8017 BK Zwolle 038-2222 300 (Praktijk Heemstra) 06-333 46 948 (Prinsen Advies) info@praktijkheemstra.nl info@prinsenadvies.nl