Kita Hypnosis

Hypnotherapie en Stresscounseling“Kita” staat voor “Wij, jij en ik“, vertaald uit het Indonesisch. Mijn naam is Maggy Anthonijsz, ik ben hypnotherapeut en stresscounselor. Ik ondersteun mensen met overgewicht met behulp van de Virtuele, hypnotische, maagband een nieuwe weg in te slaan met rust, nieuwe energie en zelfvertrouwen.

Mijn begeleiding bestaat uit hypnotherapie, met als belangrijke aanvulling counseling, energie en ontspanning gevende methodes, zoals Reiki en Indiase hoofdmassage.

Ik stimuleer cliënten in het (her)ontdekken van hun eigen kracht. Je krijgt in zeer korte tijd inzicht in de kern en oorzaak van je overgewicht. Want afvallen is niet alleen een lichamelijke kwestie, je geestelijke gemoedstoestand speelt ook een grote rol hierin. Graag wil ik die samen met de client ontdekken.

Emotie-eten leidt vaak tot overgewicht. Wanneer de oorzaak wordt aangepakt, wordt losgelaten wat niet meer werkt of tegenwerkt. De strijd met het overgewicht gebeurt bewust, maar de aanpak gebeurt in het onderbewustzijn!

Resultaten:
U verliest gewicht en ook eventuele onderliggende psychische ballast. Daarnaast ondersteun ik ook in het behouden van een blijvend gezond gewicht.

Werking in het kort:
Hypnotherapie is een krachtige, eenvoudige en effectieve manier om binnen korte tijd blijvende verandering in je leven te bereiken.
Wanneer je in hypnose bent, ben je in een zeer ontspannen toestand. In een staat van geconcentreerde aandacht, waarbij het kritisch en analytisch denken minder betrokken is. Bij hypnotherapie worden aan het onderbewuste suggesties gegeven met als doel een probleem op te lossen. De therapie werkt op een diep bewustzijnsniveau door. Hierdoor kun je alsnog verwerken wat nodig is, waardoor je vrij snel een nieuwe innerlijke balans kunt vinden en je je eigen regie herstelt. Er ontstaan door hypnose blijvende veranderingen in je denken en dus ook veranderingen in je gevoel. In contact met het onbewuste wordt het mogelijk om belemmerende overtuigingen los te laten, nare of traumatische ervaringen te verwerken, hulpbronnen aan te boren en nieuw gedrag aan te leren.

Regelmatig heb ik voor mijn beroep supervisie van een psycholoog waarin innerlijke vaardigheden centraal staan. De supervisies houden me scherp, waardoor ik innerlijk groei. Ik wil in hart- tot- hart relatie mijn cliënten inspireren weer zingeving te krijgen en te behouden door mede hun sterke kanten te benadrukken en te bevorderen.

Ik werk vanuit een holistische visie, de kijk op de gehele mens op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel en sociaal gebied. Als er onbalans ontstaat binnen een van deze gebieden, is voor het herstel van het evenwicht hiervan belangrijk ook aandacht te geven aan alle overige gebieden.
In de begeleiding ga ik uit van mijn levenservaring, kennis, grote intuïtie en hooggevoeligheid. Ik hecht er waarde aan, dat onze samenwerking gebeurt op basis van veiligheid, openheid, wederzijds respect en vertrouwen.

Ik hoop u te mogen ontmoeten bij Stichting Wiaz!

Hartelijke groet,

Maggy Anthonijsz
www.kitahypnosis.nl

Mijn tarieven:

AFSLANKEN

 • Met de Virtuele maagband, 5 hypnose sessies
  Kosten gehele traject: 647,- euro
 • Met de HypnoSlim thuissessie, 1 hypnose sessie
  Kosten: 137,- euro

Meer informatie hierover vindt u op mijn website:
www.kitahypnosis.nl

ONTSPANNING 

Energie behandeling

 • Sessie van 45 minuten: 45,- euro
 • Op afstand 15 minuten: 17,50 euro

Indiase hoofdmassage    * Kennismaking – 17,50 euro * 

 • 1 massage à 30 minuten: 30, euro
 • 3 massages: 82,50 euro
 • 5 massages: 132,50 euro

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Betaalt uw werkgever?  Dan zijn de bedragen exclusief 21 % BTWContactgegevens

Werkdagen


Dinsdag en woensdag: 09:30- 18:00.
Zaterdag en zondag gesloten.

U kunt me bereiken via onderstaande gegevens


Telefoonummer

06-333 73 967


E-mailadres

info@kitahypnosis.nl

Stichting Welzijn in Aandacht Zwolle


Onze algemene contactgegevens

06-333 46 948 of mail ons middels info@wiaz.nl


Maandag tot en met vrijdag 09:00-18:00

In overleg met de therapeut/ begeleider kan er worden afgeweken van onze openingstijden.
Copyright by Wiaz 2019. Alle rechten voorbehouden.Copyright by WIAZ Zwolle 2019. Alle rechten voorbehouden.